Cursussen / Workshops

Fotoworkshop

Marcel van Berkel van Fotoschool Den Haag komt dit jaar 2 workshops geven bij Entre les Sources. Je kunt kiezen tussen de volgende datums 29 MEI – 2 JUNI en 10 SEPT – 14 SEPT

Marcel heeft in de periode 2011-2014 meerdere fotoworkshops gegeven en kent de regio behoorlijk goed.

Hier vindt je alle gegevens en kan je je inschrijven.

Intensieve taalcursus Frans – Bedrijven

Frans, een prachtige maar ook moeilijke taal.

Gebruiken u en uw collega’s de Franse taal met regelmaat voor uw werkzaamheden en u wil deze taal nog beter kunnen beheersen, dan is onze intensieve taaltraining ‘Frans leren in Frankrijk’ misschien wat voor u en uw collega’s.

Met deze taalcursus wordt er vooral gefocust op de spreek- en luistervaardigheden van de taal, evenals het herhalen en toepassen van de basis grammatica, die noodzakelijk is om te communiceren. Kortom een week waar je werkelijk Frans leert spreken !

In samenwerking met beëdigd vertaalster, docente Frans, Mme. Marie-Anne Grifgnée ( frans-anders.com ), die al ruim 20 jaar ervaring heeft in het geven van intensieve taaltrainingen in bedrijven, organiseren wij in juni een tweetal taaltrainingen 7 JUNI – 13 JUNI en 14 JUNI – 20 JUNI bij ons op locatie in de lage Vogezen op nog geen 590 kilometer vanaf Utrecht.

Om de kwaliteit van de cursus te waarborgen streven we naar groepen van 4 tot 6 personen per cursusweek, aansluiten bij cursisten van andere bedrijven kan ook.

Hier vindt u alle informatie.

Cursusruimte

Wilt u ook een cursus bij ons geven, we hebben een cursusruimte van circa 55 m² die we kunnen koelen & verwarmen. Neem vrijblijvend voor de mogelijkheden even contact met ons op.