Cursussen / Workshops

Fotoworkshop

Marcel van Berkel van Fotoschool Den Haag komt dit jaar 2 workshops geven bij Entre les Sources. Je kunt kiezen tussen de volgende datums 10 SEPT – 14 SEPT of 1 OKT – 5 OKT.

Marcel heeft in de periode 2011-2014 meerdere fotoworkshops gegeven en kent de regio behoorlijk goed.

Hier vindt je alle gegevens en kan je je inschrijven.

Intensieve taalcursus Frans – Bedrijven

Frans, een prachtige maar ook moeilijke taal.

Gebruiken u en uw collega’s de Franse taal met regelmaat voor uw werkzaamheden en u wil deze taal nog beter kunnen beheersen, dan is onze intensieve taaltraining ‘Frans leren in Frankrijk’ misschien wat voor u en uw collega’s.

Met deze taalcursus wordt er vooral gefocust op de spreek- en luistervaardigheden van de taal, evenals het herhalen en toepassen van de basis grammatica, die noodzakelijk is om te communiceren. Kortom een week waar je werkelijk Frans leert spreken !

In samenwerking met beëdigd vertaalster, docente Frans, Mme. Marie-Anne Grifgnée ( frans-anders.com ), die al ruim 20 jaar ervaring heeft in het geven van intensieve taaltrainingen in bedrijven, kunnen wij voor u een taaltraining organiseren bij ons op locatie in de lage Vogezen op nog geen 590 kilometer vanaf Utrecht. Vraag ons gerust en vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Om de kwaliteit van de cursus te waarborgen streven we naar groepen van 4 tot 6 personen per cursusweek, aansluiten bij cursisten van andere bedrijven kan ook.

Hier vindt u alle informatie.

Cursusruimte

Wilt u ook een cursus bij ons geven, we hebben een cursusruimte van circa 55 m².

Neem vrijblijvend voor de mogelijkheden contact met ons op.