Huur accomodatie camping

Tunneltent 4 personen

Deze zeer ruime tunneltent staat op een ruime plek op ons voorterrein met een schitterend uitzicht, en is volledig ingericht met een twee-persoons bed met matras en twee een-persoons bedden met matras in drie verduisterde slaapcompartementen. Door de steile wanden heeft men in de gehele tent een stahoogte van 2,25 m.

Naast de tent staat er een huisje met een keukentje met o.a. een volledig keukeninventaris, elektrische kookplaat (keramisch) en een kleine koelkast. Ook heeft het een tafel met banken waar 4 personen aan kunnen zitten. Naast de tent staat er een picknicktafel en heeft het 2 comfortabele stoelen, 2 kiepkantelstoelen en 4 stoelen met een tafel.

Huurprijs € 350,00 per week (7 nachten van zaterdag tot zaterdag, voor 4 personen, incl. toeslagen, beddengoed en elektra excl. toeristenbelasting ). Handdoeken en keukendoeken zijn niet inbegrepen en dient men zelf mee te nemen. Bent u met meer dan 4 personen en u wilt de tent huren, neem dan even contact met ons op.

  • Huurtent Vogezen

Caravan 2 personen

Een caravan voor 2 personen gelegen op het voorterrein van onze boerderij, een heerlijke rustige plek met een schitterend uitzicht. Deze caravan heeft een keukentje met o.a. een volledig inventaris, 2-pits kookplaat (gas) en een kleine koelkast. De caravan heeft geen toilet en douche, hiervoor gebruikt men de sanitaire voorzieningen op het campingterrein. Wel is er een keukenwasbak en een wastafel met koud stromend water.

De caravan heeft een luifel en er staat er een picknickbank met parasol voor de deur. Mocht u in de schaduw willen zitten, naast de caravan verscholen onder de boom is een schaduwrijk plekje.

Huurprijs € 295,00 per week (7 nachten van zaterdag tot zaterdag, max. 2 personen, incl. toeslagen, beddengoed en elektra excl. toeristenbelasting). Handdoeken en keukendoeken zijn niet inbegrepen en dient men zelf mee te nemen.

  • Huurcaravan