Bed & Breakfast

Chambre d'hôte: ruime gastenkamers in de boerderij

Kom op adem in de Vogezen! Dat lukt prima in onze gastenkamers na een dag actief verkennen, ontdekken en genieten van de omgeving. De ruime en sfeervol ingerichte gastenkamers passen harmonieus in de stijl van de boerderij. De ruime kamers met uitstekende bedden bieden een uitzicht op de akkers en heuvels.

In de knusse huiskamer wordt ontbijt en diner (table d'hôtes) geserveerd. Als u zin heeft in een spelletje of een inspirerend gesprek kan dat ook in deze ruimte onder het genot van een drankje. Bij goed weer nuttigen wij het diner op ons gezellige overdekt terras aan de achterzijde van het huis.

Tweepersoons "Chambre Taupe"

Op de eerste verdieping bevindt zich deze mooie taupe kleurige kamer, met een 2 persoonsbed. Deze kamer heeft eigen badkamer met douche en toilet en een prachtig uitzicht op de heuvels aan de voorkant van het huis.

2 personen

€80,00 per nacht

"Chambre Vert" ( 2 personen)

Deze mooie ruime groene kamer ligt op de eerste verdieping en heeft 3 eenpersoons bedden. De kamer heeft een eigen badkamer met douche en toilet en ook een prachtig uitzicht op de voorkant van het huis.
Extra persoon + € 20,00

2 personen

€80,00 per nacht

"Chambre Bleu" ( 2 personen)

Deze mooie ruime blauwe kamer ligt op de eerste verdieping en heeft 3 eenpersoons bedden. De kamer heeft een eigen badkamer met douche en toilet en een prachtig uitzicht op tuin aan de zijkant van het huis.
extra persoon + € 20,00.

2 personen

€80,00 per nacht

"Familiekamer" ( 4 personen )

Deze kamer bevindt zich op de tweede verdieping en bestaat uit 2 aansluitende kamers beide met 2 eenpersoonsbedden, een gedeelde badkamer met douche en toilet. Op één van de kamers bevindt zich een kitchenette met een kleine koelkast. De kamers zijn ook afzonderlijk te boeken maar dan heeft men wel een gedeelde badkamer en toilet.

4 personen

€120,00 per nacht