Bed & Breakfast

Chambres d'hôtes: ruime gastenkamers in de boerderij

Kom tot rust in de Vogezen! Dat lukt prima in onze gastenkamers na een dag actief verkennen, ontdekken en genieten van de omgeving. De luxe, ruime en sfeervol ingerichte gastenkamers met 2.10 m bedden passen harmonieus in de stijl van de boerderij. De ruime kamers met uitstekende bedden bieden een uitzicht op de akkers en heuvels.

In de knusse huiskamer wordt ontbijt en diner (table d'hôtes) geserveerd. Als u zin heeft in een spelletje of een inspirerend gesprek kan dat ook in deze ruimte onder het genot van een drankje. Bij goed weer nuttigen wij het diner op ons gezellige overdekt terras aan de achterzijde van het huis.

 

De prijzen van Chambre Bleu, Taupe, Vert en de reserve kamer zijn gebaseerd op een verblijf van  2 personen per nacht  incl. ontbijt voor 2 personen excl. toeristenbelasting.

 

"Chambre Taupe"

Op de eerste verdieping bevindt zich deze mooie taupe kleurige kamer, met bedden van 2.10m . Deze kamer heeft eigen sanitair met douche en toilet en een prachtig uitzicht op de heuvels aan de voorkant van het huis. U kunt een kopje koffie of thee maken en de kamer heeft een mini koelkastje. De kamerprijs is gebaseerd op 2 personen per nacht (inclusief ontbijt).

2 personen

€85,00 per nacht

"Chambre Verte"

Deze mooie ruime groene kamer ligt op de eerste verdieping met bedden van 2.10m . De kamer heeft eigen sanitair met douche en toilet en ook een prachtig uitzicht op de voorkant van het huis. U kunt een kopje koffie of thee maken en de kamer heeft een mini koelkastje. De kamerprijs is gebaseerd op 2 personen per nacht (inclusief ontbijt), voor een extra persoon + € 20,00 (inclusief ontbijt).

2 personen

€85,00 per nacht

"Chambre Bleue"

Deze mooie ruime blauwe kamer ligt op de eerste verdieping met bedden van 2.10 m. De kamer heeft eigen sanitair met douche en toilet en een prachtig uitzicht op de tuin aan de zijkant van het huis.
U kunt een kopje koffie of thee maken en de kamer heeft een mini koelkastje. De kamerprijs is gebaseerd op 2 personen per nacht (inclusief ontbijt), voor een extra persoon + € 20,00 (inclusief ontbijt).

2 personen

€85,00 per nacht

"Familiekamer"

Deze kamer bevindt zich op de tweede verdieping en bestaat uit 2 aansluitende kamers beide met 2 eenpersoonsbedden, eigen sanitair met douche en toilet. Op één van de kamers bevindt zich een kitchenette met een kleine koelkast. U kunt een kopje koffie of thee maken en heeft de mogelijkheid zelf te koken. De kamers zijn ook afzonderlijk te boeken maar dan heeft men wel een gedeelde badkamer en toilet.
De kamerprijs is gebaseerd op 4 personen per nacht (inclusief ontbijt).

4 personen

€140,00 per nacht

"Reserve kamer"

Deze kamer is alleen te boeken in combinatie met één van de andere kamers met eigen sanitair (douche en toilet) dus bent u met meer dan 3 of 4 personen dan is deze extra kamer de oplossing voor u.
De kamer bevindt zich op de tweede verdieping met 2 eenpersoonsbedden en heeft een wastafel met warm en koud water, er bevind zich geen douche en toilet in deze kamer.
De kamerprijs is gebaseerd op 2 personen per nacht (inclusief ontbijt).

2 personen

€60,00 per nacht